Direktlänk till inlägg 28 september 2006

Jag om 10 år :)

Av BD - 28 september 2006 19:23

Imorgon ska vi ta spexfoto i skolan, det är en tradition att niorna får "spexa till det" lite i deras sista skolkatalog. Temat för i år är "Framtiden - vad gör du om 10 år" och då ska man inte klä ut sig till nåt tråkigt som man tror att man kommer att vara, man ska såklart vara liiite ironisk o driva med sig själv. Jag o några kompisar har bestämt oss för att vara rejvare! Vi driver lite med vår musiksmak helt enkelt... så idag var vi på Buttericks o köpte rosa o blå sprayfärg för håret! Vi ska se allmänt sunk-stylade ut, kommer bli skitkul, mest för oss själva kanske... Förutom sprayfärgen köpte vi tre glittersprayer som vi typ ska dränka oss själva i, man ska ju överdriva! Och så ska vi posa lite lagom "rejvigt" och "borta", alltså se lite drogad ut helt enkelt! ;)Det ska bli såå kul att se vad alla andra har planerat! Förra året hade niorna ett skittråkigt spexfoto... sorry men det var verkligen inte kul. Så nu ska vi alltså knäcka dom med världens foto!! YEAH! (Som Alice brukar säga)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se