Alla inlägg under oktober 2006

Av BD - 17 oktober 2006 20:48

Hahaha, vilket skrattanfall jag fick när jag läste mitt senaste inlägg. Sorry, men jag fick ett allvarligt anfall av präktighet, det är Annis fel! Ja, hon är tossig hon! Tossig är nog det skönaste ordet som finns. Nej, nu ska jag vara lite tossig och gå och kolla på TV. Jag är slav under Desperate Housewives.

Av BD - 17 oktober 2006 16:18

Här kommer min (förhoppningsvis) långa "Jag älskar"-lista! Jag har funderat över en del saker som berör livet rent allmänt, och igår natt besämde jag mig för att jag ska börja ge världen mer kärlek. Låter klyschigt, jag vet! Men jag tror att det är bra för mig, och säkert för många andra också. Så det första steget på vägen är att jag ska fundera över vad/vilka jag älskar i nuläget. Okej, var beredd på att det kan vara en hel del små skitsaker som jag älskar, och vissa kanske anser att "älskar" är ett för starkt ord för att beskriva sina känslor till en sak. Men men, jag har sagt det förut, det här är min blogg! ;)Okej, let's go!Jag älskar min familjVad vore jag utan dem? Min mamma, min pappa och min lillebror är inte bara en viktig del av mitt liv, de är en viktig del av mig. Jag älskar mina vännerSamma sak här som med familjen, jag skulle inte vara jag utan mina kompisar! Tänker inte nämna några namn, för jag kommer säkert glömma någon och då blir det inte bra stämning i gänget ;PMen jag älskar er!Jag älskar min släktInte alla kanske, vissa har jag aldrig träffat, men jag tycker det är mys med släkt alltså! Man behöver ju inte umgås 24/7, jag har en massa släkt i USA som jag träffar kanske en gång vart femte år eller så, men dom är fortfarande min släkt. Vi är alla från samma släktträd eller vad det nu kallas.Jag älskar min sängDen är mitt hem, min religion, min vän dygnet runt, året runt. Åh, jag bara älskar den, den är lagom fluffig med lite bounce i. Om jag fick bestämma skulle jag bo där och aldrig kliva upp.Jag älskar min datorÄr inte riktigt lika datorberoende nu som jag var förut, men jag kommer alltid ha en stark relation till datorer :PJag älskar technoEtt liv utan musik är som en TV utan färg. The soundtrack of my life is techno! Jag har alltid älskat och kommer alltid att älska elektronisk musik. Forever. Jag älskar min TVPrison Break, Desperate Housewives, Weeds, Baywatch, Joey, 100 höjdare, AFV med flera... Var jag datorberoende förut så är jag TV-beroende nu. Tragiskt.Jag älskar matJa, det är sant. Jag älskar verkligen att äta! Skulle jag inte träna så vet jag inte vad som skulle hända... hehe.Jag räknar in godis och sånt i den här kategorin också. Jag är lite smått addicted to Seven Eleven's Brownies just nu! Dom är bara såå goda, speciellt när dom är helt nygjorde och liksom helt varma och mjuka... ååh shit, nu blev jag jävligt sugen på en. Nu kan jag inte hålla på och skriva så mycket mer, har läxor att göra. En sak jag inte älskar är skolan! Puss & Kram, jag älskar alla er som läser min blogg!

Av BD - 16 oktober 2006 15:45

För övrigt så märkte jag att antalet besökare ökade kraftigt efter mitt "Fuck"-inlägg. Tänk att man ska behöva ta i så för att få uppmärksamhet. Men så är det väl alltid, att bara vara medel-svensson på alla punkter håller liksom inte om man vill att andra ska upptäcka en. Hur nyfiken blir man på en skala om inlägget heter typ "Hej" eller "Vad jag gjort idag" eller liknande. Ja, inte får det mig att gå igång. Sen så finns det ju dom som tar illa upp av att jag skrev fuck i mitt inlägg. Vissa använder kanske inte det ordet i sitt vardagliga språk, och för dom känns det säkert lite konstigt när jag skriver det. Men jag är en "svordoms-människa", att svära är en naturlig del av mitt sätt att prata. Och det här är min blogg för fan, inte någon annans!

Av BD - 16 oktober 2006 15:32

Idag när jag satt i skolan som vanligt utan att göra något särskilt vettigt så slogs jag av en ganska deprimerande tanke. Vad är det egentligen för mening med mitt liv? Om någon har ett bra förslag att dela med sig av så vore jag tacksam. För just nu känns det som om jag bara existerar.

Av BD - 15 oktober 2006 20:53

Hela den här helgen har jag varit i Fagersta, där min mormor och morfar bor. Jag tror att många i min ålder underskattar sin äldre släkt och anser att de är gamla och tråkiga. Mina gammelpäron är lyckligt lottade som har mig som barnbarn ;) Men allvarligt talat alltså, jag tror att de flesta innerst inne gillar sina mor- och farföräldrar men de vill inte erkänna det eftersom det inte anses särskilt hett att hänga med pensionärer. Fuck dom som inte respekterar att jag kanske vill gå och shoppa i Fagersta med min mormor istället för att stanna kvar hemma i Stockholm och vara med kompisarna. Fuck dom som lägger sig i vad andra gör och kommer med kommentarer när de egentligen inte behöver bry sig alls. Fuck dom alltså!Jag älskar mina pensios-släktingar. Give me credit for it, not shit!

Av BD - 12 oktober 2006 18:45

Torsdagar är mördardagar för mig. På förmiddagen har jag två timmar matte och sen på eftermiddagen har jag två timmar franska, hurra. Matten var väl helt ok, jag gjorde väl inte så mycket, men jag var inte totalt slacker-aktig heller. Det är synd att det ska vara så jävla svårt bara, för man känner sig som en riktig nolla. Dessutom är böckerna extremt opedagogiska som inte förklarar vad saker betyder utan bara bombar på med skitkrångliga tal. Franskan däremot, usch den vill jag inte ens tänka på. För det första så hade jag inte gjort läxan, och det är ju en väldigt bra start på lektionen, och för det andra så har min franskalärare bestämt sig för att bara prata franska på lektionerna så ingen fattar ett skit. Ännu en väldigt opedagogisk grej i undervisningen. Lektionen avslutades med att vi fick sjunga en Celine Dion-låt. SCORE!Men jag överlevde iallafall. Vilken tur för resten av världen.

Av BD - 11 oktober 2006 21:13

Idag har det verkligen varit en jättemysig dag! Ja, kanske inte i skolan då, men eftermiddagen och kvällen har varit supernice. Jag träffade två av mina "old friends", som jag lärde känna när jag var typ 6-7 år, och vi är fortfarande polers. Vi fikade lite på Max, det är faktiskt väldigt skönt att bara sitta där och äta nåt friterat med extremt mycket transfett i. Det roligaste var ändå när jag skulle resa mig upp från stolen, och upptäckte att jag suttit i en vattenpöl eller nåt så jag hade en stor fläck i arslet. Präktig som jag är skulle jag torka upp resten av vattnet på stolen som inte absorberats in i mina jeans, och eftersom jag inte hittade en servett så bestämde jag mig för att använda knät. Byxorna var ju redan skitiga, så what the hell. Grejen var bara att när jag skulle utföra denna städningsmanöver så blev resultatet mer ett slags juckande mot stolen, vilket resten av Max' gäster tyckte var väldigt humoristiskt (och i vissa fall chockerande). Mina kompisar, ja dom skämdes mest. Men jag höll på att skratta ihjäl mig. Va fan man får väl bjuda lite på sig själv, är mitt levnadsmotto. När vi var klara på Max (läs: ca 10 sekunder efter min "stol-show") så fick vi en sjuk idé. Vi skulle gå till Gallerian och låtsas vara från nåt skumt land och bara prata på ett jättetöntigt påhittat språk, och gå runt och fråga massa grejer som ingen förstod. Det låter kanske som en superboro grej, men shit vad det är kul kan jag meddela till alla som aldrig har provat det! Enda problemet är att man har väldigt svårt att hålla sig seriös. När vi var på underklädesavdelningen på Lindex och började säga roliga, men crazy grejer så blev det helt enkelt lite för roligt och vi fick värsta skrattanfallet. Kanske var det kombinationen av alla gigantiska sloggi-trosor och våra nördiga fraser som fick oss att tappa masken. Jaja, kul var det iallafall. När jag kom hem till min lilla familj så bestämde sig min mamma för att hon inte orkade laga mat så vi gick och köpte pizza. Mer transfett till folket!Nu har jag precis kollat på "Bonde söker fru", tråkigare och meningslösare program får man leta efter. Men 22.15 ikväll är det "Weeds", som faktiskt är överraskande bra, en smart och rolig serie om langning i förorten. Missa inte!Puss & Kram

Av BD - 10 oktober 2006 17:24

Japp, man är här igen utan att ha gjort ett piss. SCORE!

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards