Alla inlägg under december 2006

Av BD - 28 december 2006 20:23

Jag är en ytlig materialist. Bara så att ni vet.Jag har köpt en klänning som jag ska ha på nyår. Den är fin. Jättefin till och med. Den är sådär fin så att man känner sig värsta självsäker när man har på sig den. LYCKA.Jag är nog lite tänd på det där tygstycket alltså :)

Av BD - 28 december 2006 19:59

Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det där med min kusin alltså. Jag gick upp en timme för tidigt för att hinna sminka mig inför "the big battle", och jag försökte verkligen ta på mig presentabla kläder. Annars kan jag se lite väl lodis ut, men nu försökte jag till det yttersta att undvika "luffar-fällan", alltså för mycket second hand på samma ställe. And I really kicked her butt today. Förlåt, men jag mår bra av att vara bättre/snyggare/smartare än andra människor. Jag är en hemsk person. HEMSK. Men jag är ganska så tillfreds med det, till min omgivnings stora obehag.

Av BD - 27 december 2006 22:33

Vill ni veta vad jag har gjort idag är det bara att läsa Minas blogg.Ett litet tillägg bara, efter att jag, Mina och Tannaz + lillasyster skilts åt så var jag på bio med min lovely moder. Vi såg Borat, en månad efter alla andra, haha. Men fyfan vad jag garvade. Det var nog en av de roligaste filmerna jag sett. Men samtidigt lite skrämmande. Jädrans vad dumma amerikaner är :/Jag är inte särskilt stolt över mitt arv.Imorgon ska jag åka till min farfar, och träffa två av mina kusiner. Det är inte helt super-duper, för varje gång jag träffar min perfekta kusin påminns jag bara om hur operfekt jag är. Varje människa är unik, bla bla. Varför skulle jag bli unik på ett dåligt sätt (unikt misslyckad), när hon blev unik på ett megastriking hottie sätt? Livet är orättvist, men det är ingen nyhet direkt.Ha det bra.

Av BD - 26 december 2006 23:02

Egentligen borde jag ta och slagga snart, präktig som jag är. Föregående natts tv-tittande har börjar ta ut sin rätt, och jag måste ju vara fräsch imorgon när jag ska träffa Mina. Mina, Mina, Mina. Min Mina. Kan man verkligen säga så? "Min" Mina? För jag äger ju inte henne, rent lagligt alltså. Men spirituellt så äger jag henne. Och hon äger mig. Vi har till och med utvecklat en ganska avancerad telepati-metod. För det mesta så översänder vi bara deprimerande tankar till varandra, men nu ska jag gå och sussa och försöka sända lite positiva vibbar till tösabiten där borta i Saltsjö-Nånting. Duvnäs?Guten nacht! Eller nåt, jag kan inte tyska men jag vill gärna låtsas att jag kan.

Av BD - 26 december 2006 22:49

Min lillebror och min minsta kusin. En trygghetsinjektion när allting annat bara rasar samman utan synbar anledning.

Av BD - 26 december 2006 18:33

Mormor och jag på julafton. Mormor är så söt, men jag ser ut som en premium bitch.

:)

Av BD - 26 december 2006 15:59

Imorgon ska jag träffa Mina! Kärlek.Jag har verkligen blivit addicted av DH. Igår natt satt jag uppe till halv fyra och kollade. Stupid.

Av BD - 26 december 2006 13:57

Jag gick upp klockan tio i morse för att gå och träna! Jag borde få nåt slags pris eller liknande för min fantastiska motivation. Att jag sen höll på att dö av dålig kondition är en annan historia. Mitt godisbehov har väckts till liv, så nu maratonäter jag kola som mamma gjort :)

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards