Alla inlägg under februari 2007

Av BD - 9 februari 2007 16:33

Den här skoldagen var helt värdelös. Hoppas kvällen blir lite roligare. Jag ska träffa Mikaela och Anders, men jag ser ut som sunk gånger sopstation och jag känner mig inte riktigt fräsch i knoppen heller. Dessutom har jag särmycket plugg som måste göras. Det känns som om hela tillvaron bara krackelerar för tillfället.Nej nu måste jag gå och fräscha till mig lite. Annars lär Mikaela och Anders avsluta 15 års vänskap ikväll.

Av BD - 9 februari 2007 12:43

Jag befinner mig i en jobbig situation. Jag ska egentligen gå och träna idag, men eftersom jag inte har någon att träna med så har jag liksom tappat all min motivation. Jag vill bara ligga hemma och fetta som jag brukar göra. Bleee. Ibland så suger verkligen livet. Alis har en läskig sjukdom för hon hostar blod, hon får inte dö för då har jag ju ingen att snacka pirre med längre! Men hennes "Get fruity" kan säkert göra henne frisk igen.Anni vill att jag nämner henne i min blogg så nu gör jag det. Hej hej Anni! Uppmärksamhetshora.Nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag slutar här.

Av BD - 8 februari 2007 16:20

Jag är trött och hungrig.Idag var en ganska jobbig dag i skolan. Först uppsatsskrivning i tre timmar och sedan franska hela eftermiddagen. Franska är jätteboro. Jag fattar inte hur jag ska stå ut med det tre år till på gymnasiet.Jag har lite ångest över mitt gymnasieval. Jag behöver höja mitt betyg i något ämne för att vara säker på att komma in på Södra Latin, annars blir det Nacka och då dör jag på riktigt. Alla andra verkar så säkra på sina val, som Lillis till exempel. Hon har bestämt sig för L'Estradska, det gjorde hon väl redan i åttan kan man gissa. Och Victoria med. Varför är det bara jag som inte kan bestämma mig?Såhär har mina tankar gått kring gymnasievalet:Södra Latin är en bra skola.Södra Latin är en töntskolaEnskilda kanske inte är så dåligt ändåEnskilda är SÄMSTNorra Real verkar braNorra Real har en död flodhäst på väggenJag vill gå på NackaJag vill gå på KärrtorpJag vill gå på NackaJag hatar NackaJag vill gå på Södra Latin för alla där är vänsterJag vill gå på Södra Latin för det verkar mysigtSödra Latin är en töntskolaSödra Latin for life.Förvirrande? Ja, något.

NP

Av BD - 8 februari 2007 10:50

Nu är jag klar med mitt nationella prov i svenska. Det gick ganska bra tror jag. Nu orkar jag inte skriva något mer, jag har för fan precis skrivit sju sidor på NP. Dessutom laggar tangentbordet. aaahHejdå.

Av BD - 7 februari 2007 20:50

Jag är så dum. Jag hade köpt en marabou för att ha tills imorgon på Nationella provet men nu så har jag "råkat" äta upp den. Gaah varför kan jag inte kontrollera mina matvanor? Det måste vara något fel på min humor. Nu har jag kollat på samma klipp på youtube minst elva gånger, men jag skrattar lika mycket varje gång. Min brorsa kommer avliva mig om jag inte håller käften snart. Han är läskigt stark för att vara 12.Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det här, men jag är faktiskt sugen på ett äpple. Inte på glass, inte på godis, inte på kolasås. På ett äpple.Ett historiskt ögonblick.

Av BD - 7 februari 2007 17:43

Saker jag vill ha:Yesterdjur Yestermir YesterdayDen går bara att köpa på Djur and Mir's hemsida men om jag inte köper den kommer mitt liv att bli meningslöst.Meningslösare menar jag.IprenMin mamma har gömt dem så att jag icke skall missbruka. Prison Break säsong 1 på dvdFör att den är on fire.Prison Break säsong 2 på dvdFast allt har inte gått på tv än. 19 dagar kvar!GlassSkulle vara nice.En lite smartare hjärnaSå jag inte behöver känna mig som ett dumbass på matten.

Av BD - 7 februari 2007 17:18

Jag har gjort min engelskaläxa. Jag borde få ett pris eller något. Dagen har varit sådär. Det är dåligt att inte Alis är i skolan, och dessutom håller Niklas the teacher på och terroriserar mig med kryptiska meddelanden angående min blogg. Fy på dig Niklas. Men det var kul på engelskan när Simon fuskade och Åsa blev mad, och det var gott med Risifrutti-fika i cafét. Det var slut på yoghurten så jag fick nöja mej med det.Imorgon är det tre timmar NP och min Nalle Phu-choklad är slut. Kan det bli värre?

Av BD - 6 februari 2007 20:23

Det börjar gå utför med min blogg, den blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag, ungefär som mitt liv alltså. Jag har fått ett nytt beroende, jordgubbsyoghurt. Jag wastar tio kronor varje dag på en Yoggi med äkta fruktbitar och 2 % fett och sedan sitter jag som en annan nörd i cafét och bulimiäter. Det är verkligen inte okej att äta yoghurt i skolan, det är på gränsen till socialt självmord, men det skiter jag i för det är ju så gott.Nästan alla mina polers har lämnat in sin gymnasieansökan. Jag vet inte ens vad jag ska söka till. Bra jobbat mig själv! Grattis till en fantastisk planering och ett skarpt beslut! Jag vet att alla kommer spy om jag skriver om gymnasiet igen, men jag måste. Här är alla skolor på min "lista":Södra LatinDen verkar skön fast ändå inte. Det låg en död människoarm i ett skåp där.Norra RealLäskig flodhäst årgång 1913 på väggen = skräck. Varför ska det alltid finnas en massa döda grejer överallt på gamla skolor?Nacka GymnasiumSam/media journalistik is the skit. Men fifan för att behöva åka till Nacka varje dag.L'EstradskaMitt ABSOLUTA SISTAHANDSVAL. Det är bara i extremt nödfall, ifall jag typ dör men sedan blir återupplivad och plötsligt vill gå tre år till på Lessan. Jag kommer ärligt talat göra något destruktivt om jag tvingas gå i den skolan en enda jävla termin till. Skolor jag absolut inte ska gå på:JensenNej tack.EnskildaNej tack gånger 56. Viktor RydbergNej tack gånger 23.Jag vill gå på dagis, det var tider det. Då kunde man leka hela dagarna och slå dom andra barnen. Dessutom fick man skapa fina blomkrukor av mjölkpaket och annat kreativt. Varför kan jag inte få gå där istället för fucking gymnasiet?Det enda ljuset i tillvaron är den extremt roliga Prison Break-parodin jag hittade på youtube. "Vilket drama!"

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards