Direktlänk till inlägg 29 mars 2007

Mörka moln och pappor med psykologambitioner

Av BD - 29 mars 2007 20:51

Idag fick jag en stor tjock deppattack mitt från ingenstans.Det var efter att jag och Lillis varit på Bruno. Det började lukta brända extensions inne på H&M, så vi bestämde oss för att avlägsna oss från platsen. Det var jättefint väder ute och alla människor var överdrivet sommarklädda och sådär jobbigt fräscha med solglasögonen lite käckt upptryckta i nyllet. Precis när jag kom ut på gatan så var det som ett stort jävla mörkt moln dunsade ned i skallen på mig och fick det att svartna framför ögonen. Ingenting spelar någon roll. Ingenting. Vad man än gör så kommer det ändå sluta med att man dör, ruttnar och utplånas från jordens yta. Varför kan man bara inte göra processen kort och lägga sig ned och dö på en gång, så sparar man sisådär 75 år och massvis med dyra skattepengar. Så länge jag inte kan komma på en anledning till att just jag existerar, så tänker jag dra slutsatsen att jag helt enkelt är ganska meningslös. När jag lade fram denna teori för min fader så tror jag att han greps lite av panik. I ett desperat försök att leka Dr Phil så sade han att "om du dör nu så får du ju inte veta hur Prison Break slutar". The man's got a point.Någon psykolog lär han aldrig bli, men jösses amalia vad han kan få mig att skratta.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mina

29 mars 2007 21:35

Din far är cool!
Jag tror jag vet vad du menar, jag får också vårpanik. Jag orkar inte anstränga mig så jävla mycket för att vara vårfin, så att säga. Jag skulle önska att det bara kom av sig själv. Men om jag intalar mig själv att jag skiter i utseende, då börjar jag bara skit i allt, och då mår jag "EMO i elstängsel" efter ett tag.
Hoppas du mår bättre nu. Annars får vi väl pigga upp dig hos Lillis på lördag.
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se