Alla inlägg under mars 2007

Av BD - 22 mars 2007 19:56

1 x Gemenskap Och Mänsklig Värdighet FUCK YOU!! 7.00 Euro (7 Euro) 1 x Narnia 7.00 Euro (7 Euro) 1 x Mayday, mayday! Hallå, hallå? 5.00 Euro (5 Euro) 1 x Yesterdjur, Yestermir, Yesterday 10.00 Euro (10 Euro) 1 x Svensk Populärmusik Vol 3 5.00 Euro (5 Euro) Calculated delivery dateBeräknat leveransdatum: 2007-03-28 Cargo/Frakt: 3.30 Euro Totalt: 37.30 Euro (373.00 SEK) VAT/moms: 7.46 Euro You have just spent your money on something else but drugs, bitches and gunblasts. Hope you´re happy now, here´s the receipt Älsklingsmail från älsklings Djur and MIR.

Av BD - 22 mars 2007 19:51

Jag blir galen på Josef K och den jävla analysen som jag måste spotta ur mig tills imorgon. När jag högljutt deklarerade detta för min bror så kontrade han med att "man kan inte bli något som man redan är". Mycket nyskapande och kvicktänkt, min bror är en stor komiker. Ungefär lika rolig som den göteborgare jag guidade till Gamla Stan idag. "Om det här är gamla stan, var ligger nya stan då?". Hahaha.

UFO

Av BD - 21 mars 2007 20:55

Bara för att jag har världens läskigaste blick (och Lillis har världens charmigaste smile).

Av BD - 21 mars 2007 19:18

Nu har jag gjort en beställning på www.djurandmir.se! Om några dagar är jag lycklig ägare till följande:Gemenskap och mänsklig värdighet FUCK YOU!!! (50 Hertz)Narnia (50 Hertz)Mayday, mayday! Hallå, hallå? (Häxor & Porr)Yesterdjur, yestermir, yesterdaySvensk Populärmusik vol 3

Av BD - 21 mars 2007 18:56

Idag var en ganska intressant dag. Först guidade jag och Victoria några blivande elever + deras päron runt på skolan, och på eftermiddagen försökte jag till en början skriva en novell på engelska, men det slutade med att Anton och Arvid körde basket med min urringning. Som vanligt så uppstod en s.k Rembrandt-diskussion, alltså en diskussion som absolut inte handlar om det som man egentligen ska diskutera. I dagens fall var det lite bisexualitet, mycket Gaspard, en touch av nörd och en hel del Hassan och Bassam. Och som alltid ett härligt fjortisgarv på det hela.Det sämsta med dagen var såklart att Alis var hemma. Den fulingen! Så får man icke göra, då blir det pest och pina i min hjärna. Hoppas hon kommer imorgon, så kan vi tillsammans dregla över den stört snygga Ulliel-bilden som vi hittade under dagen.

Av BD - 20 mars 2007 20:02

Jag har precis läst ut Processen, och just nu lyssnar jag på SMK's nya singel Malmö Beach Night Party.Min boklista med böcker som jag ska läsa innan jag slutar på L'Estradska (tvångstanke):1. Processen av Franz Kafka 2. Räddaren i nöden av JD Salinger3. Mästaren och Margarita av Bulgakov4. Bröderna Karamazov av DostojevskijJag kommer vara färdig för mentalsjukhuset innan jag är klar med den där listan.Jag längtar efter nästa SMK-album, Boss for leader tror jag att det kommer att heta. Ge mig nu!

Av BD - 20 mars 2007 15:57

Jag är värsta stressad och eftersom min hjärna tänker ologiskt så tar jag ut min stress på det här inlägget istället för att göra de läxor som orsakat min stress.Jag har en bildanalys och en Kafka-analys att skriva. Jag har varit så jävla naiv och trott att jag kan läsa ut "Processen" och analysera huvudkaraktären på bara två veckor. Grattis till min fantastiska planering, den boken är riktigt deep shit och efter ca fem sidor vill man gå och ta livet av sig. Överdos av Kafka är inte trevligt. På bilden så ska jag analysera Rembrandts "Doktor Tulps anatomilektion" utifrån Panofskys analysmetod. Felet är bara att varje gång jag och de övriga tre i analysgruppen försöker ge oss på att "tolka och analysera", så börjar vi istället prata om andra saker som absolut inte har med vare sig Rembrandt eller konst att göra. Som igår, då vi istället dreglade över Gaspard, och kommenterade den obducerade snubbens magmuskler.Idag var ännu värre på oseriösfronten. Det började med att jag kollade på ett foto av Kafka, och sen sade jag skämtsamt "I definitively wanna fuck him". Därefter var det kört med koncentrationen, vi satt mest och blockerade korridoren medan Nina gjorde lite oförskämda gester varje gång en representant från det manliga könet passerade.Åh, halleluja för våra Rembrandtdiskussioner.I övrigt har dagen varit rätt så bra, jag var med på idrotten för andra gången på terminen (världsrekord?). Vi fick dansa bugg och vals. Det hade en klar humorfaktor eftersom gympaläraren själv inte behärskade någon av danserna utan sa åt oss att "göra buggstegen och snurra lite". Nu är det bäst att jag sätter igång med min analys av Josef K., annars lär jag bli ouppskattad på fredag när det är deadline.

Av BD - 19 mars 2007 21:45

Nu har jag duschat klart, och jag kan meddela att duschen fungerade utmärkt.Dessvärre har jag nog torrlagt en vattenreservoar någonstans.

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards