Alla inlägg under mars 2007

Av BD - 19 mars 2007 20:14

Idag har jag gått på en A-brunn tillsammans med kuratorn (med ett kraftigt ångestanfall som resultat). Fast jag blev väldigt irriterad på mig själv och min töntighet, för jag vill våga saker men jag kan liksom inte för min mesiga sida är så jävla dominant. Sen sa kuratorn åt mig att jag skulle prova ringa till BUP för att få en tid, men då vågade inte jag säga till henne att jag har telefonskräck och mår jättedåligt när jag tvingas ringa till människor jag inte känner. Brallisen har givit mig ett nytt smeknamn; Rabarber. Hon tycker att jag luktar så, och i torsdags när vi var på bio sa hon att om jag var med i filmen Parfymen så skulle jag definitivt bli mördad. Jag antar att det var en komplimang (:Nu ska jag gå och duscha i vår nya dusch här hemma. Det är lite obehagligt för jag förstår inte riktigt hur den funkar och var vattnet kommer ifrån och så. Jag vill att klockan ska vara tio nu!

Av BD - 19 mars 2007 15:40

Vädret är jättedumt och jag är hög på ICA crunchy flingor jordgubb/yoghurt.

Av BD - 18 mars 2007 21:13

Jag har exakt 90 kronor i enkronor och femtioöringar som ligger och skräpar i mitt rum. Detta hitills oupptäckta kapital är som gjort för SF's biljettpriser.

Av BD - 18 mars 2007 19:22

Idag har jag varit i Sickla och köpt en klänning, fyra Ben & Jerrys-paket, två ostkakor samt ett paket sugrör som smaksätter mjölken när man dricker den (sjukaste grejen ever?). Dessutom har jag råkat armbåga en schampohylla så att ett större antal Finesse-flaskor ramlade i backen och förde ett jävla oväsen med sig. Strax därefter slog jag världsrekord i att köra fort med lastad kundvagn.Utöver det så har jag softat, ätit extrema mängder sockerhaltiga produkter och fantiserat litegrann om Gaspard (jag tänker inte gå in på några detaljer).Nu orkar jag inte skriva längre så jag slutar här.

Av BD - 17 mars 2007 17:53

Mordisk. Sexig. Kannibal.

Av BD - 17 mars 2007 14:09

Jag vill se Hannibal Rising en gång till, men då kommer jag inte ha råd att köpa Prison Break-boxen. Pengar är världens sämsta uppfinning.

Av BD - 17 mars 2007 12:01

Jag vet inte vad som händer med mig egentligen.Den här veckan har varit bra. Väldigt bra till och med. Det gör mig mycket misstänksam. Varför händer alla bra saker inom loppet av några dagar? Här har jag gått i flera månader och känt mig allmänt värdelös, och så helt plötsligt är allt sunshine och framgång. Kanske är det så att den korta bra-period som jag precis upplevt bara är en slags "plåster på såren" för alla de månader som passerat? Eller är det kanske ett varsel om att något för jävligt kommer hända inom en snar framtid? Typ passa på att njuta nu, för om en vecka är du död. Kanske, kanske.Det enda jag vet med säkerhet är att jag är en pessimist när det gäller mig själv. Jag tror alltid att något annat ligger bakom när jag faktiskt för en gångs skull lyckas med något. Igår var en fin dag. Vi hade nationella i engelska, och lärarna var så godhjärtade att dom släppte oss redan innan lunch. Jag, Mina och Anni gick tillsammans Nytorgsgatan ned, sjungandes "Good Morning, Herr Horst". Fysingen vad man blir lycklig av den låten. Det bästa är Lalalalalala-biten. Det lät värsta mäktigt när vi sjöng, och jag tror att människorna runt omkring oss uppskattade det. Det låg liksom något i luften som fick en att känna sig helt hög på livet. Just nu håller jag på och bakar muffins. Jag är inte riktigt så huslig som det låter, för det är ett muffinspulver från de förenta staterna som man bara behöver blanda med mjölk så har man fetaste muffinsen. Piece of cake. Det som är lite tricky är att lista ut hur många Celsius 475 Fahrenheit är. I värsta fall lär muffinsen bli förkolnade. Vi får se.I've been walking down the street With a Tambourine on my feet I'm holding every beat steady and low Well if it would've been me I would have turned into the Factory And chase that little girl back and blue Now I'm bleeding And I'm freezing And I'm crying once again For monday glass For monday glass So if you see me on the street Don't ask me about my passing days Just slip another coin And walk away LaLaLaLaLaLaLaLaLaLaLaLa

Av BD - 15 mars 2007 21:06

Den här dagen har varit mega on fire. Först gjorde jag svenska muntligt nationellt prov, och det gick perfa. Jag fick värsta självförtroendekicken och sen kände jag mig som superwoman ungefär.På eftermiddagen skulle jag egentligen haft franskaprov, men franskaläraren var "tyvärr" sjuk, så prov blev det inte. Jag fattar inte varför jag har sån tur med allting. Jag hade inte övat särskilt mycket inför provet, och nu får jag en vecka till på mig. Någon måste verkligen vilja mig väl.Det var efter skolan som det riktigt on fire började. Jag, Alis, Lillis och Nina var på Hannibal Rising. Filmen var rätt usel, ska jag vara ärlig så minns jag inte så mycket av handlingen. Men Hannibal! Gaspard Ulliel! Något mer perfekt får man leta efter. Anni satt och dog, Nina gjorde konstiga kurr-ljud och Alice skämdes mest för att jag "lät som om jag fick orgasm". De andra i biosalongen måste ha tyckt att vi var lite underliga. Jag vet inte vad det är för fel på min hjärna, men när Hannibal/Gaspard fick blod i hela ansiktet och typ smakade på det, då tyckte jag att han var extremt attraktiv. Psykvård kräves? Jag funderar allvarligt på att se filmen en gång till på bio. Så jävla snygg var han. Definitvt värd 90 spänn.

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards