Direktlänk till inlägg 4 april 2007

Biologi kan vara roligt

Av BD - 4 april 2007 17:02

Om en vecka exakt ska jag se Slagsmålsklubben på Debaser. Idag när jag och mina polarbär var på medis stod vi och kollade på Debasers "reklamskylt" eller vad man ska säga (den med rullande text) och varje gång det stod "11/4 Slagsmålsklubben" så applåderade vi entusiastiskt. Nån hiphop-snubbe som råkade passera trodde att vi klappade åt honom, så han blev mycket smickrad och bugade sig djupt. Vad är det med hiphop och självgoda människor? Igår kom jag på världshistoriens roligaste skämt. Det handlade om hudens funktion. Skämtet var så roligt att jag skrev det som ett svar på biologi-provet jag hade idag.Varför har man hud?Om man föddes utan hud skulle man rinna ut i en pöl på golvet och DÖ.Fattar ni inte poängen så är ni dumma. Eller bara lite lama när det gäller humor.

 
ANNONS
 
Mina

Mina

4 april 2007 17:20

Polarbär va mitt ord ! :(
Buähä
Fast jag är lycklig
Imorgon ska jag skolka från kunskapsdagen kika på Pillow och informera dig om meningen med livet
Jag ska snacka med Niklas också

Vet du att min psykolog är den bästa?
Vad du än gör så gråt hos BUP innan du dör

Puss på dej

http://mina.bloggagratis.se

 
winternight

winternight

4 april 2007 22:36

Ja ska kolla imorn.. ja måste ducha och slagga. SONA FOR LIFE! ja e feta orolig för sucre...

BRING IT BITCH

http://winternight

 
Kääääbb

Kääääbb

5 april 2007 12:35

jag har något du borde läsa. kika in bloggen HAHAHAHHA. (;

http://nr1.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se