Alla inlägg under april 2007

Av BD - 9 april 2007 20:24

Imorgon är det filmfestival i Bagarmossen, dresscode moviestar med 50-talstouch. Endast för de lyckligt utvalda.

Av BD - 8 april 2007 19:34

Är det meningen att lov ska vara så här tråkigt?Jag har läst Parfymen, Populärmusik från Vittula och Kommunistiska Manifestet.Jag har kollat på Exorcisten och När lammen tystnar x 2.Jag har lyssnat slut på min Ipods batterier, laddat dem och lyssnat slut på dem en gång till.Jag har försökt laga mat (med förödande resultat).Jag har tvångsätit en massa snuskigt påskgodis.Jag har gått på promenad upp till Södra Latin, fått ett ångestanfall och sedan gått hem igen övertygad om att jag måste ändra mitt gymnasieval.Jag längtar efter alla som jag inte träffat på tre dagar.Det är som att leva i exil under sådana här högtidshelger.

Av BD - 7 april 2007 21:36

Jag vill att Alis och Rabarber ska ha psykopat-kväll i Bagis snart.Alis och Rabarber gillar att prata om sig själva i tredje person. Som sagt, en psykopat-kväll skulle sitta fint.

Av BD - 7 april 2007 11:11

Jag fucking hatar alla såna här högtidshelger. Just nu sitter jag i någon girlie klänning med rosettdiadem i håret för att vara extra "fin" när min mormor kommer. Vilken lögn. Jag kan inte vara fin. Mitt utseende har ett visst komiskt värde, men fint är det inte. Påsken är värst. Det luktar ägg överallt (varför denna fixering vid ägg?) och jag har redan hunnit äta ca ett halvkilo godis som inte ens är gott. Igår kollade jag på När lammen tystnar och förälskade mig på nytt i Hannibal Lecter. Min fixering vid psykopater är inte riktigt hälsosam.Glad Påsk. Fuck heller.

Av BD - 5 april 2007 18:02

Först gick jag runt i skolan i sex och en halv timme utan att göra någonting. Sedan gick jag och tre polarbär till Ica för att införskaffa celebrationspucko. Därefter satt vi på medis i en kvart och glodde. Vi försökte smälla Puckon (plural), men dom pyste bara. Satans glädjedödare. Sedan begav vi oss till biblioteket, där vi satt i dryga fem minuter och bara stirrade på apparaten där man lånar böcker. Efter det roade vi oss med att åka hiss i Söderhallarna och stalka några halvsnygga ester/finländare. Tillsist gick vi ned till fotoautomaten för att avsluta denna händelserika dag med en komisk "Fyra töntar i en fotoautomat"-upplevelse (minnen!). Efter att automaten smällt av fyra kort så trodde vi att allt var frid och fröjd. Efter 20 minuters väntan på att bildbeviset skulle poppa ut började vi bli något otåliga. Efter 45 minuter ringde vi till firman som distribuerade automaten bara för att få veta att den var trasig. Sedan knallade jag hem, berikad på fantastiska minnen för livet.

Av BD - 4 april 2007 17:02

Om en vecka exakt ska jag se Slagsmålsklubben på Debaser. Idag när jag och mina polarbär var på medis stod vi och kollade på Debasers "reklamskylt" eller vad man ska säga (den med rullande text) och varje gång det stod "11/4 Slagsmålsklubben" så applåderade vi entusiastiskt. Nån hiphop-snubbe som råkade passera trodde att vi klappade åt honom, så han blev mycket smickrad och bugade sig djupt. Vad är det med hiphop och självgoda människor? Igår kom jag på världshistoriens roligaste skämt. Det handlade om hudens funktion. Skämtet var så roligt att jag skrev det som ett svar på biologi-provet jag hade idag.Varför har man hud?Om man föddes utan hud skulle man rinna ut i en pöl på golvet och DÖ.Fattar ni inte poängen så är ni dumma. Eller bara lite lama när det gäller humor.

Av BD - 2 april 2007 21:27

Det känns som om det var flera år sedan jag skrev här. Egentligen så är det nog bara 3 dagar, vilket visar hur sorgligt bloggberoende jag faktiskt är. I helgen så har jag varit på en s.k sleep-over at Lillis' place. Det var megamys, vi kollade The Grudge och PB och käkade mycket fett och socker. Det enda som var omys var att De Hänsynslösa (a.k.a Nina, Mina, Olivia och Lillis) väckte mig och ViccyPiccy efter blott tre timmars skönhetssömn. Idag var jag på teater med skolan. Jag har extrem teaterfobi, så det hela var en rätt så traumatisk upplevelse. Och on top of everything så ska jag analysera skiten också. Alltid detta analyserande. Bleehk. Det kommer bli extra svårt att analysera teatern, eftersom jag satt paralyserad av skräck under i stort sett hela föreställningen. Vem fan tänker analytiskt när man fruktar för sitt liv?På Slussen mötte jag en äldre man som gick klädd i kvinnokläder. Han hade rött nagellack och massor med armband. När jag blir gammal vill jag också vara så. Lite wild n' crazy liksom.

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards