Direktlänk till inlägg 9 maj 2007

Livet har spasmiska ryck.

Av BD - 9 maj 2007 20:35

Jag har varit lite lat när det gäller bloggandet de senaste dagarna. Eller snarare oinspirerad. Mitt liv är överlag ganska oinspirerande.

Igår var jag på körkortshandledarkurs, vilket visade sig vara synonymt med tre timmars trafiktortyr. Jag skiter väl i hur man kör ut ur en rondell när jag för fan inte ens kan starta bilen utan att få motorstopp.


Idag var det ännu en sån där onödig men ändå soft kulturdag i skolan. Dagens happening var en tårtbakartävling. Det var helt okej fram tills dess att jag smakade den tårta som mitt "lag" bakat. Den smakade lök (lök som adjektiv, den smakade alltså inte lök som substantiv). Efter denna minimala skoldag försökte jag döda tid i Söderhallarna tillsammans med några kompanjoner. Det gick väl sådär. Vi har haft bättre partystämning om man säger så. Alla verkade vara på sitt eget lilla speciella humör, och när vi sökte tillflyktsort på biblioteket så höll en smärre katastrof på att inträffa.

Senare på eftermiddagen träffade jag Ebba. Vi gick och spelade minigolf, och jag var så dålig att han som jobbade på minigolfbanan bestämde sig för att sätta upp mitt resultat i deras klubbrum eftersom han "aldrig sett något så dåligt förut".

Sedan åt jag och Ebba pizza i gräset, gungade lite och diskuterade livet och dess underliga företeelser. Mysmys.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se