Direktlänk till inlägg 16 maj 2007

Utmanad (whatever jag har tråkigt)

Av BD - 16 maj 2007 10:17

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Ride on.


1. Jag hatar stora folkmassor, typ vid konserter och liknande. Jag går endast på en spelning om jag verkligen gillar bandet i fråga, annars finns det ingen chans i världen att jag utsätter mig för det obehag som det innebär. Jag har ingen klaustrofobi, men däremot tror jag att jag har en touch av social fobi (det betyder inte att man inte kan prata med andra människor). Jobbigt.


2. Jag har en fetisch för färgen rött. Det har inte bara med mina politiska åsikter att göra.


3. Om jag inte kan göra någonting bra, så gör jag det på ett humoristiskt sätt istället. Exempel: jag kan inte spela minigolf. Istället kör jag Pussycat Dolls-dans på minigolfbanan så att jag distraherar alla andra och roar den stackare som gått med på att spela med mig.


4. Jag har schizofren musiksmak. För ett år sedan var jag helt såld på techno, men nuförtiden så är min musiksmak mycket mer mångfacetterad. I princip så kan jag lyssna på allt, med ett undantag: jag får spyreflexer av hiphop och r'n'b. The Voice står inte direkt högt i kurs på min radio.


5. Bup dissar mig.


6. Jag hatar när andra tycker synd om mig. Den enda som har rätt att tycka synd om mig är jag själv. Det är skillnad på förståelse och medlidande.


Slutligen så vill jag utmana Mina, Lillis, Alice, Nina, Olivia och Victoria (slacker-bloggare).

 
ANNONS
 
Alis

Alis

16 maj 2007 17:52

Hurru! Jag ska dra till gotland, så jag får ta utmaningen snarast:P PUSSPUSS

http://winternight

 
...

...

17 maj 2007 00:20

Hejp, jag har sett att du är vänsterpartist.. jag med :D trevligt va?

http://Miwck

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se