Direktlänk till inlägg 20 maj 2007

Sunny day

Av BD - 20 maj 2007 19:25

Jag har varit på landet några dagar och lyckats skaffa mig den årliga idiotbrännan. Fast jag vet att jag inte klarar av flera timmar i solen så lyckas jag ändå på något sätt alltid bränna mig så satans mycket att jag ser ut som en tomat. Sexigt.


Har lite ångest. För allting. Livet är för stort för mig.

Det är tråkigt att blogga. Noll inspiration och noll intresse. Bara en massa krav.

Jag saknar Mina. Hon är så söt. Jag drömde om henne i natt. Vi satt och pratade om meningen med allt, och precis som vi nästan kommit på vad som var svaret på frågan så vaknade jag. Frustrerande.

Kanske var det meningen att jag skulle vakna just då, så att jag slapp få veta den bistra sanningen.


Nu har jag bloggat tillräckligt. Tvångstankarna är borta. Vi ses nog imorgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mina

21 maj 2007 18:45

Vad gulligt att du drömde om mig. Vi är nog lite soulmates faktiskt.
Jag blir liksom lite säkrare på det jag tänker när du tänker likadant. och Raskolnikovteorien är den bästa du någonsin har haft. Jag är så galet Raskolnikov!
Puss puss puss och puss igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se