Direktlänk till inlägg 1 juni 2007

Ochrasy

Av BD - 1 juni 2007 14:26

I feel dizzy all laid back
And I'm too blind to see
What's going on outside my lonely window
I'm turning on the TV screen
Watch the news for a while
Then I fall back to sleep again

And I'm dreaming 'bout times
Times that are gone
Times when I lived alone
In my own land called Ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It's all there in my fantasy
And I believe it

I'm waking up again and see that war on screen again
And it makes me want to go and hide
This world is full of misery
The anger is too big to see
That's why I had to dream this dream

I was dreaming 'bout times
Times that are gone
Times when I lived alone
In my own land called Ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It's all there in my fantasy
And I believe it

Now they come again all these soldiers without shame
Dressed in black and equipped with fire
They can stop our happy days and put us in the graves
But never reach the Ochrasy


Jag är inställd på deppläge för tillfället. Igår började jag nästa gråta på franskalektionen när jag tänkte på att jag bara hade två veckor kvar av nian. Sen blev jag helt sentimental över Niklas och var tvungen att gå och säga till honom att han var som en "extra pappa för mig".


Konstigt. Jag är inte direkt överexcited när det gäller skolan, så jag förstår inte varför det helt plötsligt är så jävla smärtsamt att lämna den.


Och världens vackraste låt heter Ochrasy. Jag måste skapa mig mitt eget Ochrasy om jag ska överleva livet.

 
ANNONS
 
alis

alis

2 juni 2007 14:14

Hej rabarber, alis mådde inte bra. Saknade er. Hur var det? (Jag råkade skicka den till mig själv...)

http://winternight

 
Ingen bild

alis

3 juni 2007 22:42

Vilken tur. alis blir glad

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se