Direktlänk till inlägg 8 juni 2007

Random

Av BD - 8 juni 2007 19:37

Jag har en malaysiansk MySpace-kompis som faktiskt är pretty darn tuff. Han är fascinerad över att jag är från Sverige, eftersom han tycker att Muse-låten "Stockholm Syndrome" är så bra. Hehe.


Idag kom Mina tillbaka. Hurra gånger massor. Hon hade köpt en jättesöt elefant som jag kan förvara (ett) öljästpiller i. Tyvärr vet jag inte var den är nu, men mitt sista minne av den är att Lillis lade beslag på den. Hm. Då är den nog död vid det här laget (:


Jag är under the influence av ett skitäckligt vin och jag tror att det finns en risk att jag skriver saker jag kommer ångra imorgon.


Adios.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mina

9 juni 2007 14:28

Kommer du ihåg att typ själva nyckeln till att vi blev så bra kompisar var när jag satt i caféet och väntade på att jag skulle till BUP, och så kom du och sa att du också ville ha en psykolog, och så kände jag mig inte lika ensam om att vara deppig.
Det var ett värdefullt ögonblick, tycker jag.

Läs min långa förvirrade filosoferande text om du orkar, och sen kan du säga om det är något du håller med om i den.

Puss puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se