Direktlänk till inlägg 10 juni 2007

Fiesta

Av BD - 10 juni 2007 20:14

Igår var jag på mexikansk fiesta. Om jag hade varit lite mer begåvad hade jag skrivit en kommentar på spanska som lite käckt beskrev fiestan, men jag varken kan eller orkar vara så pretentiös så ni får leva utan den lilla spanska kommentaren. Det var roligt i alla fall. Särskilt roligt var det när jag råkade blotta mig inför ett helt bostadsområde ofrivilligt (jag fick en ingivelse och var tvungen att hänga knäveck på en pinne, iförd klänning).

De stackars människorna som försökte ha det trevligt på sina balkonger fick sig en syn de sent ska glömma.


Mina och jag rullade hemåt framåt natten och sedan tillbringade vi småtimmarna på min balkong, förandes djupa diskussioner kring saker som jag aldrig kommer kunna förklara här. Och mens. Vi har ett jäkla urval på våra samtalsämnen kan man säga.


Idag har jag varit på Ica Maxi. Myspys. Sedan var jag och tränade med min moder, och på vägen hem träffade jag lite random people från S21. Det är verkligen ödets ironi att varje gång jag vistas utomhus helt svettig och utan smink så träffar jag någon som jag känner lite vagt. Det värsta är att man inte kan skämta bort det eftersom man inte känner dem tillräckligt bra, men man kan heller inte bara ignorera dem för då framstår man som en satans surkärring.


Nu ska jag skutta in i duschen, för tredje gången den här aftonen. Duschberoende ftw.

 
ANNONS
 
Lovisa

Lovisa

11 juni 2007 19:28

Hahah häärligt vi ses nog efter sommaren xD (L)

http://lovisal.blogg.se

 
Ingen bild

Teacher Niklas

12 juni 2007 21:15

Vidi!

Röda Stalin låter på något sätt inte alls som något ställe jag vill flytta till...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se