Direktlänk till inlägg 12 juni 2007

Ett satans dygn

Av BD - 12 juni 2007 21:16

Igår var det övernattning i plugget. Jag hade egentligen ingen lust att gå, men ändå så släpade jag mig dit. Först höll jag på att dö av tristess. I ett anfall av total boredom ringde Yrsa till två killar i Tallis som genast bestämde sig för att åka till Medis för att möta oss (varför?). De visade sig vara två riktigt ondsinta filurer som inte ens visste vad Debaser var. Skandal! Efter en lång betänketid kom de fram till att det var något som de pratade om på Bandit Rock 106,3 ganska ofta. Klipska killar.

Efter att vi totaldissat fjortiskillarna och dragit tillbaka till skolan blev det lite roligare. Jag hetsåt lite chips och godis (inte mitt egentligen, men godhjärtade människor donerade till de stackars behövande, dvs jag). Fast sådär överparty blev det inte direkt.

Det verkligt jobbiga började när jag skulle sova. Jag var maxat trött, men det var tyvärr inte mina kära polarbär som kände för att sitta och prata (högt) om livets mening hela natten. Jag och Nina gick och la oss i ett förråd med böcker för att slagga, men det fanns ingen dörr dit så det lät förjävligt. Det var den värsta sovningen någonsing. Jag låg typ i dvala halva natten och jag kan varken minnas om jag varit vaken eller sovit. Det enda jag minns är en satans smärta i ryggen av liggunderlaget (djävulens påfund) och ett jävla gnissel från en dörr som en massa randoms kände sig tvungna att öppna hela tiden. På morgonen var jag inte direkt på topphumör, men efter en brownielängd på Sleven kände jag mig lite mer uppåt.


Dagens favorithändelse var när Niklas berättade att han tänkte ge mig MVG i NO. Jag har en liten känsla av att jag fick MVG bara för att jag varit lite pluggpatetisk och suttit och gjort en massa halvdana arbeten hela helgen, men whatev. Nu har jag 315 poäng, vilket i alla fall jag tycker är sinnesjukt mycket. Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle få 315 i slutbetyg skulle jag antagligen trott att den personen rökt något trevligt och sedan börjat hallucinera fram en massa random skit (överanvändning av ordet random är aldrig bra, så tänk på det barn).

Nu kan jag vara riktigt jefla nöjd med mig själv. Ah. Jag känner hur självkärleken väller över mig. Det är inte särskilt ofta det händer.


Imorgon är det bal. Ångest. Jaja, det får väl bli lite som det vill.


RANDOM.

 
ANNONS
 
Ingen bild

tannaz

15 juni 2007 19:37

du e så , (ursäkta utrycket) jävla bra. 315 ? Herregud,... var STOLT över dig själv... jag är i alla fall glad för din skull... och kommer sakna er så himmla mycket. du anar inte!

Ha en bra sommar
Och kom och hälsa på med mina och alla andra...

Snälla...

Kramar
Tannaz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se