Direktlänk till inlägg 16 augusti 2007

Dead End.

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.


Jag har börjat på gymnasiet. Känns bra, känns lite mer ansvarsfullt. Lite mer seriöst. Känns också väldigt läskigt. Jag kan inte låta bli att tänka på den där Karin Boye-dikten. Den som handlar om att det gör ont när knoppar brister, eller liknande.

Det är inte samma värld jag lever i längre. Det som förut var konstant, tryggt och säkert finns inte kvar längre. Ändå vet jag att jag måste gå den här vägen. Den osäkra. Om man håller sig till den säkra så slutar man i en återvändsgränd. Tror jag.


Det är mycket som försiggår i mitt huvud denna kväll.


Livet är egentligen bra överskattat. Det känns mest som en stor lögn som man aldrig riktigt trott på men ändå spelat med i mest för att alla andra verkat tro att det är på riktigt.


Jag ska gå och hälsa på på L'Estradska snart. Några minuters trygghet, en flyktig känsla av att allt är som förut. Att allt är så som det ska vara.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Niklas

16 augusti 2007 23:34

Fett med supernajs (är det så man säger om man vill slippa bli betraktad som en senil gubbe som ingenting förstår?) att du har fått ett bra första intryck av gymnasiet. Klart att det är lite läskigt i början, men det går ganska snabbt anpassa sig till det nya.

Så livet är överskattat och en stor lögn? Icke! Du kommer hitta många saker i livet som gör det värt att leva. Någon gång i livet tvingas de flesta att göra upp med sina föreställningar om framtiden, och en ganska klar majoritet kommer att upptäcka att de inte blev astronauter, prinsessor eller berömda skådespelare som reser runt i världen och blir beundrade av miljontals människor.

Trots ovan nämnda fakta fylls de flestas liv av tillräckligt många härliga upplevelser och känslor för att det ska vara värt att leva. Man träffar förhoppningsvis "den rätta", man jobbar förhoppningsvis med något man själv har valt, man skaffar kanske underbara barn, man får förhoppningsvis umgås med fantastiska vänner, und so weiter!

Att komma till skolan-som-brukade-heta-L´Estradska och hälsa på tycker jag låter som en utmärkt idé. Jag saknar redan dig och din enastående humor (som du konstigt nog själv inte verkar vara medveten om att du besitter).

/ Niklas

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på. Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. ...

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Av BD - 21 juni 2007 14:03

Jag HAR fått en fläskläpp. Great. Nu ska jag och fläskläppen till Bup och sedan blir det slumberparty hos Lillis. Kanske skriver senare. Kanske inte. Är det någon som bryr sig? ...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se