Direktlänk till inlägg 8 juni 2010

men neeeeeej

Av BD - 8 juni 2010 00:35

Jag har inte varit inne här på cirkus ett år. För tre år sedan var jag en mycket aktiv bloggare. Då var bloggagratis en färglös, mycket enkel sida som till och med en teknikdyslektiker som jag kunde förstå mig på.

Nu loggar jag in och... WAAAAAAH. Det är knappar och funktioner precis överallt. Jag kan numera välja vilken kategori jag bloggar inom, jag har tydligen en gästbok, jag kan lägga upp "Bloppis-inlägg" (VAD FAN ÄR ETT BLOPPIS-INLÄGG???), länka mina ordspyor på Facebook.. Sidan heter inte ens bloggagratis.se längre utan BLOGGPLATSEN. Hurra.

Dessutom är det REKLAM på sidan! WTF! Hela poängen med bloggagratis.se var ju att man slapp alla blinkande grejer och hi-techfunktioner och töntiga annonser. Det var bara att logga in och skriva.

Jag får lite lätt panik sådär. Inte bara över att hela sidan har förvandlats till något jävla bloggtivoli. Jag får även panik över att jag BLIVIT SÅ SJUKT GAMMAL ATT JAG BLIR UPPRÖRD ÖVER ATT MIN BLOGG NUMERA HAR EN GÄSTBOK OCH BLOPPISPOTENTIAL.

hehe heej jag är 19 år eller inte liksom.

om några dagar tar jag studenten. jag tänker inte börja bli en aktiv bloggare igen. blogging ain't what it used to be.

alltså. var ska jag nu skriva ut min ångest? känns ju lite horigt att göra det på en sida som troligen tjänar massa pengar på mig och mina psykiska tillkortakommanden. Word-dokument here I come?


JA JAG ÄR BITTER

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av BD - 24 januari 2009 14:13

Nu har jag bloggat även detta år.

Av BD - 15 mars 2008 00:54

Har ni någon gång känt att tystnaden är värre än vad alla trumhinnespräckande ljud i hela världen, kopplade till en riktigt köttig förstärkare, samlade i ett rum med kraftigt eko någonsin kommer att vara? Har ni någon gång känt att mörkret är värre ä...

Av BD - 16 augusti 2007 21:23

Det var länge sedan jag skrev här. Två månader sedan. Det känns som en hel livstid. Som två epoker med en djup avgrund mellan sig. Jag har på något sätt glömt bloggandet i den gamla tiden, och nu är det försent att gå tillbaka och hämta det igen.   J...

Av BD - 27 juni 2007 18:19

Jag har varit en dålig bloggare men jag orkar inte bry mig. Egentligen fattar jag inte meningen med att blogga. Man bara skriver en massa skit och hoppas att någon intresserar sig för det.   Det har inte hänt så mycket att skriva om den senaste vecka...

Av BD - 21 juni 2007 14:03

Jag HAR fått en fläskläpp. Great. Nu ska jag och fläskläppen till Bup och sedan blir det slumberparty hos Lillis. Kanske skriver senare. Kanske inte. Är det någon som bryr sig? ...

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se