Senaste inläggen

Av BD - 20 mars 2007 20:02

Jag har precis läst ut Processen, och just nu lyssnar jag på SMK's nya singel Malmö Beach Night Party.Min boklista med böcker som jag ska läsa innan jag slutar på L'Estradska (tvångstanke):1. Processen av Franz Kafka 2. Räddaren i nöden av JD Salinger3. Mästaren och Margarita av Bulgakov4. Bröderna Karamazov av DostojevskijJag kommer vara färdig för mentalsjukhuset innan jag är klar med den där listan.Jag längtar efter nästa SMK-album, Boss for leader tror jag att det kommer att heta. Ge mig nu!

ANNONS
Av BD - 20 mars 2007 15:57

Jag är värsta stressad och eftersom min hjärna tänker ologiskt så tar jag ut min stress på det här inlägget istället för att göra de läxor som orsakat min stress.Jag har en bildanalys och en Kafka-analys att skriva. Jag har varit så jävla naiv och trott att jag kan läsa ut "Processen" och analysera huvudkaraktären på bara två veckor. Grattis till min fantastiska planering, den boken är riktigt deep shit och efter ca fem sidor vill man gå och ta livet av sig. Överdos av Kafka är inte trevligt. På bilden så ska jag analysera Rembrandts "Doktor Tulps anatomilektion" utifrån Panofskys analysmetod. Felet är bara att varje gång jag och de övriga tre i analysgruppen försöker ge oss på att "tolka och analysera", så börjar vi istället prata om andra saker som absolut inte har med vare sig Rembrandt eller konst att göra. Som igår, då vi istället dreglade över Gaspard, och kommenterade den obducerade snubbens magmuskler.Idag var ännu värre på oseriösfronten. Det började med att jag kollade på ett foto av Kafka, och sen sade jag skämtsamt "I definitively wanna fuck him". Därefter var det kört med koncentrationen, vi satt mest och blockerade korridoren medan Nina gjorde lite oförskämda gester varje gång en representant från det manliga könet passerade.Åh, halleluja för våra Rembrandtdiskussioner.I övrigt har dagen varit rätt så bra, jag var med på idrotten för andra gången på terminen (världsrekord?). Vi fick dansa bugg och vals. Det hade en klar humorfaktor eftersom gympaläraren själv inte behärskade någon av danserna utan sa åt oss att "göra buggstegen och snurra lite". Nu är det bäst att jag sätter igång med min analys av Josef K., annars lär jag bli ouppskattad på fredag när det är deadline.

ANNONS
Av BD - 19 mars 2007 21:45

Nu har jag duschat klart, och jag kan meddela att duschen fungerade utmärkt.Dessvärre har jag nog torrlagt en vattenreservoar någonstans.

Av BD - 19 mars 2007 20:14

Idag har jag gått på en A-brunn tillsammans med kuratorn (med ett kraftigt ångestanfall som resultat). Fast jag blev väldigt irriterad på mig själv och min töntighet, för jag vill våga saker men jag kan liksom inte för min mesiga sida är så jävla dominant. Sen sa kuratorn åt mig att jag skulle prova ringa till BUP för att få en tid, men då vågade inte jag säga till henne att jag har telefonskräck och mår jättedåligt när jag tvingas ringa till människor jag inte känner. Brallisen har givit mig ett nytt smeknamn; Rabarber. Hon tycker att jag luktar så, och i torsdags när vi var på bio sa hon att om jag var med i filmen Parfymen så skulle jag definitivt bli mördad. Jag antar att det var en komplimang (:Nu ska jag gå och duscha i vår nya dusch här hemma. Det är lite obehagligt för jag förstår inte riktigt hur den funkar och var vattnet kommer ifrån och så. Jag vill att klockan ska vara tio nu!

Av BD - 19 mars 2007 15:40

Vädret är jättedumt och jag är hög på ICA crunchy flingor jordgubb/yoghurt.

Av BD - 18 mars 2007 21:13

Jag har exakt 90 kronor i enkronor och femtioöringar som ligger och skräpar i mitt rum. Detta hitills oupptäckta kapital är som gjort för SF's biljettpriser.

Av BD - 18 mars 2007 19:22

Idag har jag varit i Sickla och köpt en klänning, fyra Ben & Jerrys-paket, två ostkakor samt ett paket sugrör som smaksätter mjölken när man dricker den (sjukaste grejen ever?). Dessutom har jag råkat armbåga en schampohylla så att ett större antal Finesse-flaskor ramlade i backen och förde ett jävla oväsen med sig. Strax därefter slog jag världsrekord i att köra fort med lastad kundvagn.Utöver det så har jag softat, ätit extrema mängder sockerhaltiga produkter och fantiserat litegrann om Gaspard (jag tänker inte gå in på några detaljer).Nu orkar jag inte skriva längre så jag slutar här.

Av BD - 17 mars 2007 17:53

Mordisk. Sexig. Kannibal.

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se