Senaste inläggen

Av BD - 4 mars 2007 14:20

Hemma i wonderfulla Stockholm. Lovet har inte varit så jätteroligt, men jag orkar inte skriva om det just nu. Jag har köpt en ny säng till mitt rum. Den är 120 cm bred och jag är in love.Puss och hej.

ANNONS
Av BD - 26 februari 2007 15:19

Jag har just varit ute och gått. Det var ingen fin promenad. Jag gick genom Bleckan. Där åkte några barn pulka på den gråaktiga snön. Jag blev avundsjuk. Jag vill också åka pulka, men jag har sedan länge vuxit ifrån det. Jag har en teori om vad som är meningen med livet. Det är inte en sak, utan två. Kärlek och mat. Har man inte det ena får man kompensera med det andra.Jag har någonstans i mitt liv gjort ett medvetet val. Jag har valt att vägra låta andra människor älska mig. Jag har många vänner som alla är fantastiska. Men jag är dum nog att inte vilja tro på godheten i världen. Jag kan inte bara slappna av och vara mig själv. Jag måste förstöra allt som är fint. Som med mitt rum. Det är jättefint egentligen, men jag vägrar att städa det bara för att när det är sådär fint så sticker det i ögonen på mig. Det är samma sak med människor som står mig nära. Jag gör mitt bästa för att vara elak, sur, sarkastisk, överlägsen, otrevlig, ja kort sagt inte särskilt älskvärd, när jag egentligen vill vara precis lika fantastisk som andra är mot mig.Jag har fysiskt vuxit ifrån mitt psyke. Min omgivning som tidigare gav mig välbehövlig trygghet skrämmer mig något fruktansvärt idag. Jag förstår inte vad jag gör för fel. Alla andra verkar tillfreds med sig själva och sin livssituation. Varför kan inte jag också få vara det?

ANNONS
Av BD - 26 februari 2007 14:59

80 bpmSå fort slår mitt hjärtaDet blir 4800 slag i timmen115200 på ett dygn42048000 på ett årHur många det blir under min livstid vågar jag inte ens tänka påMassor av hjärtslag som jag inte ens vill haJag önskar att jag kunde ge dem till någon som lärt sig att uppskatta dem.

Av BD - 26 februari 2007 14:01

Gå utSitter jag för länge här vet jag av tidigare erfarenhet att jag blir galen.Sminka migSå jag inte skrämmer ihjäl något stackars dagisbarn här på gården när jag går ut.Tvätta håretJag kommer inte ihåg när jag gjorde det senast. Dreadlocks nästa!Plugga matte45 sidor kvar innan jag ligger på samma nivå som de andra i min grupp. En upplyftande tanke.Och inget av det här känner jag för. Men jag måste. Nu ska jag bara skicka det här inlägget och sen ska jag stänga av datorn. Nu.

Av BD - 26 februari 2007 13:51

Låna filosofi-filmer på bibblanBara för att ta reda på meningen med livet liksom.Färga håret svart alt. mörkbrunareMåste.Kolla på Prison Break22.00 ikväll då jävlar alltså. Iofs vet jag vad som händer i de fyra närmsta avsnitten, men ändå. Exciting, exciting. Och Scofield är ju to die for.ÄtaMarabou hur skulle mitt liv se ut utan dig? (antagligen smalare. men deppigare)StickaMen min påbörjade stickning är av någon oförklarlig anledning i Faggan just nu.KnarkaKommentar överflödig. (Lillis prata med Staffan stalledräng NU!)som vanligt alltså.

Av BD - 25 februari 2007 19:53

Glöm inte att flukta in min bilddagbok!www.dirke.bilddagboken.se

Av BD - 23 februari 2007 13:28

Måste livet vara så meningslöst?

Av BD - 22 februari 2007 16:49

Jag bara måste skriva att min mamma visst kan vara världens bästa ibland. Som igår, då jag satt och kollade på tv i min ensamhet med ett desperat begär efter glass. Och då kommer min moder med en hel pint Hägen-dazs strawberry cheesecake, och sen sitter vi och äter glass och kollar på Men in trees tillsammans.Mor & dotter-moment, jag blev helt gråtfärdig. Åh vad jag behöver en mamma som bryr sig om mig. Varför kan hon inte alltid finnas där?

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se