Senaste inläggen

Av BD - 12 juni 2007 21:16

Igår var det övernattning i plugget. Jag hade egentligen ingen lust att gå, men ändå så släpade jag mig dit. Först höll jag på att dö av tristess. I ett anfall av total boredom ringde Yrsa till två killar i Tallis som genast bestämde sig för att åka till Medis för att möta oss (varför?). De visade sig vara två riktigt ondsinta filurer som inte ens visste vad Debaser var. Skandal! Efter en lång betänketid kom de fram till att det var något som de pratade om på Bandit Rock 106,3 ganska ofta. Klipska killar.

Efter att vi totaldissat fjortiskillarna och dragit tillbaka till skolan blev det lite roligare. Jag hetsåt lite chips och godis (inte mitt egentligen, men godhjärtade människor donerade till de stackars behövande, dvs jag). Fast sådär överparty blev det inte direkt.

Det verkligt jobbiga började när jag skulle sova. Jag var maxat trött, men det var tyvärr inte mina kära polarbär som kände för att sitta och prata (högt) om livets mening hela natten. Jag och Nina gick och la oss i ett förråd med böcker för att slagga, men det fanns ingen dörr dit så det lät förjävligt. Det var den värsta sovningen någonsing. Jag låg typ i dvala halva natten och jag kan varken minnas om jag varit vaken eller sovit. Det enda jag minns är en satans smärta i ryggen av liggunderlaget (djävulens påfund) och ett jävla gnissel från en dörr som en massa randoms kände sig tvungna att öppna hela tiden. På morgonen var jag inte direkt på topphumör, men efter en brownielängd på Sleven kände jag mig lite mer uppåt.


Dagens favorithändelse var när Niklas berättade att han tänkte ge mig MVG i NO. Jag har en liten känsla av att jag fick MVG bara för att jag varit lite pluggpatetisk och suttit och gjort en massa halvdana arbeten hela helgen, men whatev. Nu har jag 315 poäng, vilket i alla fall jag tycker är sinnesjukt mycket. Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle få 315 i slutbetyg skulle jag antagligen trott att den personen rökt något trevligt och sedan börjat hallucinera fram en massa random skit (överanvändning av ordet random är aldrig bra, så tänk på det barn).

Nu kan jag vara riktigt jefla nöjd med mig själv. Ah. Jag känner hur självkärleken väller över mig. Det är inte särskilt ofta det händer.


Imorgon är det bal. Ångest. Jaja, det får väl bli lite som det vill.


RANDOM.

ANNONS
Av BD - 10 juni 2007 20:14

Igår var jag på mexikansk fiesta. Om jag hade varit lite mer begåvad hade jag skrivit en kommentar på spanska som lite käckt beskrev fiestan, men jag varken kan eller orkar vara så pretentiös så ni får leva utan den lilla spanska kommentaren. Det var roligt i alla fall. Särskilt roligt var det när jag råkade blotta mig inför ett helt bostadsområde ofrivilligt (jag fick en ingivelse och var tvungen att hänga knäveck på en pinne, iförd klänning).

De stackars människorna som försökte ha det trevligt på sina balkonger fick sig en syn de sent ska glömma.


Mina och jag rullade hemåt framåt natten och sedan tillbringade vi småtimmarna på min balkong, förandes djupa diskussioner kring saker som jag aldrig kommer kunna förklara här. Och mens. Vi har ett jäkla urval på våra samtalsämnen kan man säga.


Idag har jag varit på Ica Maxi. Myspys. Sedan var jag och tränade med min moder, och på vägen hem träffade jag lite random people från S21. Det är verkligen ödets ironi att varje gång jag vistas utomhus helt svettig och utan smink så träffar jag någon som jag känner lite vagt. Det värsta är att man inte kan skämta bort det eftersom man inte känner dem tillräckligt bra, men man kan heller inte bara ignorera dem för då framstår man som en satans surkärring.


Nu ska jag skutta in i duschen, för tredje gången den här aftonen. Duschberoende ftw.

ANNONS
Av BD - 8 juni 2007 19:37

Jag har en malaysiansk MySpace-kompis som faktiskt är pretty darn tuff. Han är fascinerad över att jag är från Sverige, eftersom han tycker att Muse-låten "Stockholm Syndrome" är så bra. Hehe.


Idag kom Mina tillbaka. Hurra gånger massor. Hon hade köpt en jättesöt elefant som jag kan förvara (ett) öljästpiller i. Tyvärr vet jag inte var den är nu, men mitt sista minne av den är att Lillis lade beslag på den. Hm. Då är den nog död vid det här laget (:


Jag är under the influence av ett skitäckligt vin och jag tror att det finns en risk att jag skriver saker jag kommer ångra imorgon.


Adios.

Av BD - 7 juni 2007 20:40

MinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMi
naMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMina
MinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMi
naMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMina
MinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMi
naMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMina
MinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMi
naMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMina
MinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMi
naMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMina
MinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMinaMi
naMinaMina

kom hem nu!!

Av BD - 7 juni 2007 11:24

Emotionell status: mycket arg.

Jag gjorde ett fett NO-arbete helt i onödan eftersom vår barmhärtiga rektor förbjuder splittning av betygen, vilket innebär att även om jag kanske har MVG i ett av NO-ämnena så får jag VG i det bara för att de andra två ämnena ligger på VG-nivå.

Fatta att jag jobbade med det här hela tisdagkvällen och stora delar av gårdagen. Jag känner för att slå på något.

Av BD - 6 juni 2007 10:55

Jag gör ett arbete om alkoholskador på kroppen. Jag råkade googla på skrumplever. Jag har kronisk fobi för inre organ. Jag behöver psykvård. Nu.

Sad

Av BD - 4 juni 2007 22:10

Om jag gör ett till halvjobbigt uppdrag i NO har jag chans till MVG i slutbetyg, frågan är om jag verkligen orkar det. Vore iofs lite fräsigt med MVG i NO, men samtidigt så är jag ganska säker på att komma in där jag vill gå med de betygen som jag har nu och jag är redan ganska stressad över de andra uppdragen.


Nej för fan! Nu ska jag göra det här, för Niklas skull. Haha. Jag tycker att Niklas kan flytta över sig själv till Röda Stalin till hösten.

Hjälp, nu blir jag sentimental igen.


Av BD - 1 juni 2007 14:26

I feel dizzy all laid back
And I'm too blind to see
What's going on outside my lonely window
I'm turning on the TV screen
Watch the news for a while
Then I fall back to sleep again

And I'm dreaming 'bout times
Times that are gone
Times when I lived alone
In my own land called Ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It's all there in my fantasy
And I believe it

I'm waking up again and see that war on screen again
And it makes me want to go and hide
This world is full of misery
The anger is too big to see
That's why I had to dream this dream

I was dreaming 'bout times
Times that are gone
Times when I lived alone
In my own land called Ochrasy
That place was everything to me
The world I made it up you see
It's all there in my fantasy
And I believe it

Now they come again all these soldiers without shame
Dressed in black and equipped with fire
They can stop our happy days and put us in the graves
But never reach the Ochrasy


Jag är inställd på deppläge för tillfället. Igår började jag nästa gråta på franskalektionen när jag tänkte på att jag bara hade två veckor kvar av nian. Sen blev jag helt sentimental över Niklas och var tvungen att gå och säga till honom att han var som en "extra pappa för mig".


Konstigt. Jag är inte direkt överexcited när det gäller skolan, så jag förstår inte varför det helt plötsligt är så jävla smärtsamt att lämna den.


Och världens vackraste låt heter Ochrasy. Jag måste skapa mig mitt eget Ochrasy om jag ska överleva livet.

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se