Senaste inläggen

Av BD - 19 april 2007 21:36

Min bror upptäckte ett hål i Sovjetflaggan (ungefär vid skaftet på skäran) som han stack sitt långfinger i genom, varpå min fader skrek "Skända inte flaggan!" vilket fick min moder att surna till och väsa något om att man inte ska stödja diktaturer. Sedan var cirkusen igång.

ANNONS
Av BD - 19 april 2007 18:36

Idag var jag på stan med Lillis och Mina. Vi gick till Souk som är en nyöppnad galleria i Stockholm (information för er som bor på landet lol). Och nu lät jag som en dryg stockholmare. Jaja. Jag hade ett presentkort på Topshop som jag fick igår när jag fyllde år, och för det så köpte jag en tröja och Sovjetunionens flagga (fast den var från Beyond Retro som ligger i samma galleria). Nu ska jag gå och göra pannkakor.

ANNONS
Av BD - 18 april 2007 16:24

Idag fyller jag år. 16 år. Jag är egentligen alldeles för ung för att ha åldersångest, men jag gillar verkligen inte att bli äldre. Jag hade gärna stannat på 12 år, och levt resten av mitt liv som ett glatt litet mellanstadiebarn utan tankar och utan bekymmer. Eller så skulle jag vilja snabbspola tiden fram till det att jag fyller 18. Kanske till och med hoppa över kapitlen 13-17. Livet borde vara lite mer som en DVD. Då hade det räckt med en fjärrkontroll för att kunna kontrollera sin livssituation. I och för sig är min dvd här hemma ultraseg (märket heter till och med SEG, det säger väl allt!) och fjärrkontrollen laggar som satan. Hm.


Idag var en tråkig dag i skolan. Det började med att vi fikade på samlingen, och Lillis som är en fin människa hade köpt en brownie till mig. Efter en sådan bra start på dagen kunde det bara bli sämre, och det blev det också. Jag och Mina skulle göra ett matteprov, men vi fattade inte att det gick på tid så först satt vi bara och ritade schackrutor över hela pappret och störde (den lättretade) omgivningen. När vi insett att vi bara hade en timme på oss (och vi hade slösat bort ca en halvtimme av den) fick vi gravt stressyndrom, jag blev kissnödig och Minas hjärna höll på att sprängas (enligt henne själv, jag vet inte hur det var med den saken egentligen).

Och imorgon är det nationellt prov i matte. Bleehk. Matte är onödigt.


Jag och Mina är värsta dream-teamet. Vi stör ut varandras hjärnvågor, så att ingen av oss kan fokusera när den andra är i närheten. Istället för att göra någon nyttta för vi djupa diskussioner om meningen med allt. Idag fick vi en bra T-shirtidé. Jag säger bara en sak: Raskolnikov.  

Av BD - 17 april 2007 21:14

Hjälp, Mina har bombat sönder min blogg medan jag kollade på TV. Och den tragiska sanningen är att jag inte hinner skriva något långt nu eftersom det bara är reklampaus.

Men tydligen har Mina kommit fram till något. It's huge.

Fast det får nog vänta tills imorgon. Ja, jag är tragiskt tv-beroende.

Av BD - 16 april 2007 15:29

Idag var jag hos BUP, och det var lite läskigt. Den psykolog som jag egentligen skulle pratat med var borta så jag fick någon reservpsykolog, men hon var helt okej. Fast när hon ställde jobbiga, svåra frågor ("Hur känns det? Hur var du när du gick på dagis? Vad har du för fritidsintressen?") då tyckte jag att hon mest var en pain in the ass.


Den här skoldagen var multimeningslös. Jag har inte gjort någonting, förutom att snurra och sedan kasta mig ned på golvet så att jag fick ont i skallen och började må illa. Begåvat.

Och så har jag förstås plågat min omgivning med "Cotton Fields, the Barkis remix", vilket inkluderar en southern accent och falsksång som kan väcka döda.


Det här är en rolig funktion tycker jag och Mina.

Mina är bäst.

Av BD - 15 april 2007 21:16

Stora deppattacken har anlänt. Mitt liv suger därför att:


Skolan börjar imorgon

Jag har skrivit ett lökigt träningsprogram som bara skriker IG

På tal om lök så smakar vattnet här hemma lök

På ännu mer tal om lök så är Alis en LÖK för hon kommer vara borta från skolan i två veckor för att praoa. Det är lökigt värre det.

Jag har fått lök på hjärnan.

Jag ska till BUP imorgon och det är läskigt.

Jag fyller år på onsdag.

Jag är fortfarande helt sobby över Brokeback Mountain. Men förfan, jag har sett filmjäveln fyra gånger nu och jag lär mig aldrig att jag inte klarar av så sorgliga saker.

Jag äter isbitar och tycker att det är gott.

Jag är tragisk till personligheten.

Av BD - 15 april 2007 16:36

Jag har slagit pluggrekord. Jag har skrivit klart en teateranalys och ett träningsprogram på en eftermiddag utan att äta något med farligt hög sockerhalt.

BloggaGratis har blivit ilsk. Såhär ska den ju inte vara. Hjälp. Vanans makt är stor.


 

Idag var jag i Sickla. På vägen dit sjöng/skrek jag "Cotton Fields" i bilen så det hördes hela vägen till Ingarö. På vägen hem sjöng/skrek jag "Sweet Home Alabama". Det finns inga bättre låtar att sjunga när man är på roadtrip.


 

Nu ska jag snart gå och träna. Det här inlägget är tråkigt att skriva. Livet är för kort för att göra tråkiga saker.


 

Hejdå.


 

Det går att få texten centrerad! Jag börjar gilla det nya BloggaGratis trots allt.

Av BD - 14 april 2007 20:25

Jag tvångstittar på Blues Brothers och Shrek 2 för att inte bli totaldepp. Jag har ätit ca 150 gram Eldorado-choklad (vilket betyder illamående och fetmaångest men med en tillfredställd underton). Jag har lyssnat på "The KKK took my baby away" om och om igen. Inte för att det hjälper ett skit, och jag förstår ärligt talat inte vad en jävla Ramoneslåt skulle ha för uppmuntrande effekt på mitt sorgsna sinne, men jag befinner mig i en desperat situation nu. Min fader är dock ett litet ljus i tillvaron. Jag: Död och mörker och AAAH.Pappa: Hudskämtet. "Skämtet" inom citationstecken.Han är världsbäst på min humor. Det kan bero på att jag till stor del ärvt hans humor (torr, skittråkig och totalt obegriplig).Sedan provade jag hans Blues Brothers-solglasögon, fick en hysterisk skrattattack och konstaterade att det snarare var Nerd Brothers-solglasögon.

Presentation

Omröstning

Livet är
 underbart
 överskattat
 helt okej
 ett mumintroll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ I don't wanna die without any scars med Blogkeen
Följ I don't wanna die without any scars med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se